fbpx
Vi holder priserne nede under krisen, som vi alle lider af.

GULVAFSLIBNING AARHUS

Din lokale gulvsliber i Aarhus med fremragende anmeldelser på Trustpilot!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

DIN LOKALE GULVSLIBER I AARHUS OG I RESTEN AF LANDET

Er du en af de cirka 336.000 indbyggere i Aarhus og har du brug for en professionel gulvsliber til at slibe dit gulv? Så er du kommet til det helt rette sted .

Jeres Gulvsliber er din lokale gulvmand med kontor i Årslev.

Som dit lokale gulvfirma står vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibning og andre gulvopgaver, du måtte have i hele Aarhus. Vi rykker hurtigt ud og har altid plads i kalenderen til nye kunder og deres gulvopgaver.

Vi tager imod alle typer kunder og opgaver indenfor slibning af gulv og andre gulvservices. Vi har også faste samarbejdspartnere, boligforeninger og erhvervskunder som benytter os til deres faste gulvopgaver i Aarhus.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

SLIBNING AF GULV I HELE DANMARK

Selvom vi er et aarhusiansk gulvfirma, så kører vi ud til kunder i hele Danmark. Vi servicerer også gerne kunder på hele sjælland, hvis den eller de rette henvendelse kommer. Så hvis du har brug for en stabil gulvsliber og enten har eller er:

  • Privatkunde, hus- eller lejlighedsejer
  • En boligforening, organisation eller ejendomsejer
  • Offentligt eller kommunalt institut
  • Virksomhed eller mindre erhvervsdrivende
 

Vi hjælper dig gerne med dine gulvopgaver. Hos Jeres Gulvsliber er ingen opgave for lille eller for stor. Så uanset dine udfordringer med dit gulv, så kan vi hjælpe dig med at få flotte gulve igen.

Gulvafslibning giver flotte gulve og hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og dermed få en fast, lav pris på gulvafslibning, som du kan forholde dig til.  

Vores priser er konkurrencedygtige og vores serviceniveau er i top. Det er det, som du kan forvente, når du bruger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver. Har du et gulv som er skadet, malet eller lakeret med fernis, så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling for at fjerne den hårde lak og få genoprettet balancen i gulvet. Bliver det nødvendigt, tilbyder vi også gulvafhøvling til priser, der er til at forstå. 

Du kan også kontakte os hvis du har spørgsmål til gulvafslibning eller andre spørgsmål vedrørende dine gamle gulve eller dit trægulv.

Billeder fra vores arbejde i Aarhus

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Aarhus.

Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange slidstærk lakbehandling af deres 60 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde i Aarhus for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

AARHUS ER DYRT, DET ER VI IKKE

Aarhus er et dyrt sted både at købe eller leje en bolig. Derfor tænker du nok: Hvad er Jeres Gulvslibers pris så? Lav, for vi ved, at det er vigtigt at spare penge på dine boligudgifter ved at benytte en gulvsliber, der har billige priser og mange års erfaring. 

Om du er studerende der bor til leje eller husejer med fast job, så ser man altid efter at spare penge på boligvedligeholdelse og alle andre steder for den sags skyld. 

Du vidste det sikkert ikke, men en gulvafslibning kan komme til at spare dig penge i det lange løb. 

Vi er konkurrencedygtige og har faktisk nogle af de laveste gulvafslibnings priser i jylland og vejleder dig til den bedste løsning, så du får et flot trægulv igen. 

Et trægulv der vedligeholdes, slibes og overfladebehandles holder nemlig meget længere end trægulve, der ikke vedligeholdes. Det betyder, at du kan beholde dit flotte trægulv i længere tid og udskyde en udskiftning af dit trægulv, hvilket kan være dyrt hvis du vælger at få lagt et nyt trægulv.

Hvorfor sliber man gulvet?

Et nedslidt eller ødelagt gulv er ikke bare afskyeligt at kigge på, men er også en bakterie- og støvsamler uden lige, så hvis du har småbørn eller tendens til at være påvirkelig af støv – så kan en gulvafslibning være en god idé. En gulvafslibning får ikke bare livet frem i gulvet igen, men er også sundhedsmæssigt bedre for indeklimaet, mens en efterbehandling kan bringe træets naturlige farve og struktur tilbage.

Dog ikke alle gulve behøver en slibning. Der er altid fordele og ulemper, og vi vurderer altid opgaven, som vi kommer ud til for at beslutte, hvad den rette fremgangsmåde er for det specifikke gulv. 

En anden ting som man skal være opmærksom på, er, at et lakeret gulv som har ridser er modtagelig overfor vand, hvilket gør at gulvet kan suge vand ind under lakken og dermed give mørke mærker i trægulvet. Du kan nemt undgå alle disse fejl og irritationsmomenter, ved at få slebet dit gulv af Jeres Gulvsliber.

En samlet løsning: Afslibning og behandling

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvservice og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver. Som et professionelt gulvfirma, ønsker vi at tilfredsstille vores kunder med en samlet løsning således du kan få alt indenfor gulvservice leveret af én håndværker: Jeres Gulvsliber.

Er du i tvivl om vi har den rette service til netop din gulvopgave, kan du se en liste herunder og skulle du være i tvivl, kan du altid kontakte Jeres Gulvsliber og få svar på dine spørgsmål.

 

Prisen for gulvafslibning kan variere, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning af gulvet, der skal udføres. 

Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste priser og ligeledes nogle af de billigste i landet.

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber?

Jeres Gulvsliber er din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling af trægulve, eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os. 

Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i lokalsamfundet i Aarhus.

Jeres Gulvsliber er kendt for at opretholde en høj kvalitet i både vores udførelse af arbejdet og vores gode service som alle vores kunder får. Vi kan bidrage med inspiration til din gulvopgave eller rådgive om vedligeholdelse af dine trægulve og træoverflader. I vores virksomhed er det kun fagfolk  og flere som har været i gulvbranchen i mange år. Vi bruger kun professionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet.

Derudover giver vi også altid et gratis plejeprodukt, der kan anvendes ved sæbebehandling, når vi har lavet et gulv for en kunde. Vaskes gulvet med vores plejeprodukter, vil du hurtigt se dit gulv få nyt liv igen.

Gulvfirma der dækker hele Aarhus

Først og fremmest dækker vi hele Aarhus, uanset hvor du er bosat, og du kan finde billeder og mere information om de pågældende provinser i Aarhus herunder:

Gulvafslibning Brabrand | Gulvafslibning Risskov  | Gulvafslibning Lystrup

Derudover dækker vi også resten af landet – fra gulvafslibning på Djursland til gulvbelægning i Nakskov!

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder