fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

GULVAFSLIBNING BRABRAND

Din lokale gulvsliber i Brabrand

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Dine gulvbrædder skal behandles med kærlighed

Har du brug for en professionel gulvsliber, så kan du ligeså godt vælge din lokale gulvsliber fra Aarhus, Jeres Gulvsliber.

Vi kan hjælpe dig med at få dine flotte gulve tilbage ved hjælp af en gulvafslibning. Hos Jeress Gulvsliber er vi eksperter i gulvafslibning i Brabrand og omegn. vi hjælper gerne dig med dine gulvafslibnings opgaver i dit lokalområde i Aarhus. Vi er selv en aarhusiansk virksomhed og er bosat i 8210 Aarhus V og kan derfor hurtigt rykke ud til vores kunder i Aarhus.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have en gulvafslibning eller gulvafhøvling af dit trægulv? – Afhængig af gulvets tilstand og hvor dybe ridserne er i gulvet, er det forskelligt fra om man afsliber eller afhøvler gulvet.

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Efter enhver gulvafslibning bliver gulvet efterbehandlet med en af vores tre gulvbehandlinger, lak, lud eller oliebehandling.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

[trustindex data-widget-id=963b3ca37cf8903a94566774c7]
[trustindex data-widget-id=26a9fa7377f19041375a2013f5]

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

[trustindex data-widget-id=b95e55937731911a8359fdd313]
[trustindex data-widget-id=585a923372c6909baf5ab073ff]
[trustindex data-widget-id=b95e55937731911a8359fdd313]
[trustindex data-widget-id=ee5e1cb37a169161ea577e323b]

Slibning af gulv i Brabrand

Uanset om du har behov for en letslibning eller en afhøvling af dit trægulv, så kan vi hjælpe dig.

Når det kommer til slibning af gulv i Brabrand eller andre gulvservices du måtte skulle have udført, så betyder prisen helt sikkert noget for dig og vi kan garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Brabrand og omegn.

Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google, hvoraf vi har en gennemsnit på 4,9 / 5 stjerner på tværs af anmeldelsesplatformene.

Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til volumefyldte faste kunder som typisk er boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og i Brabrand, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtigt.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres.

Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Jeres Gulvsliber ønsker at kunne leverer billig gulvafslibning i Brabrand og resten af Aarhus.

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber?

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Brabrand og omegn.

Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, du finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Brabrand eller i Jylland.

Vi er konkurrencedygtige på priser og effektive på leveringstider samt kvalitet. Du kan altid forvente en høj kvalitet af gulvafslibning og andre gulvservices hos Jeres Gulvsliber i Brabrand, Hvadend det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling af dine trægulve, så kan du forvente, kun det allerbedste hos os.

Du kan læse mere Jeres Gulvsliber eller kontakte os i dag – Så får vi liv i dine gamle trægulve.

Billeder fra vores arbejde i Brabrand

Vi havde æren af at slibe gulv hos en af ny kunde i Brabrand.

Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange lakbehandling af den 76 kvadratmeter store lejlighed. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde fra Brabrand for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder