fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ GULVAFSLIBNING

Hos Jeres Gulvsliber kan vi hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på gulvafslibning uanset hvor i landet du bor. Vi kører i Aarhus og resten af Jylland, og hjælper vores kunder med deres gulvopgaver hos både private og erhverv.

Få et tilbud!


Vi leverer flotte resultater

Alle kan give et tilbud på gulvafslibning, men ikke alle kan leverer et så flot resultat efter gulvafslibning og som samtidigt er udført helt rigtigt, som vi kan her hos Jeres Gulvsliber.

For at kunne give flotte trægulve til sine kunder er det vigtigt at kende til sit håndværk, have viden omkring gulvafslibning og de rette gulvfolk, det har vi alt sammen hos Jeres Gulvsliber. Du kan derfor føle dig tryg, når du vælger os, som din gulvsliber til dine gulvopgaver.

Er du på udkig efter et godt tilbud på gulvafslibning eller andre gulvservices opgaver, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i at slibe trægulve og vi går efter at være Danmarks billigste og samtidigt bedste gulvafsliber og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med din gulvopgave og ikke mindst et godt tilbud på gulvafslibning.

1. Indsend din gulvopgave

Udfyld formularen herover og beskriv kort din opgave

2. Gennemgang af opgaven

Vi gennemgår din gulvopgave og beregner en pris

3. Vi sender vores tilbud

Vi sender vores tilbud på din gulvopgave til dig på mail

Anbefalet gulvsliber & tilfredse kunder

Jeres Gulvsliber er en professionel gulvsliber, med mange anbefalinger på Facebook, Google og Trustpilot. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet af håndværk eller kundeservice og tilfredshed, dette afspejles i vores mange anmeldelser, du kan finde flere steder online. Derfor kan du være helt tryg, når du får et tilbud på gulvafslibning eller andre gulvservices som vi tilbyder.

Fast pris på gulvafslibning

Hos Jeres Gulvsliber får du altid en fast pris på gulvafslibning, som dækker det hele. Så du ikke skal tænke på oprydning, rengøring eller gulvbehandlinger.

Vores tilbud på gulvafslibning er oftest alt inklusiv for at gøre det lettere for vores kunder, når de bruger os til deres gulvopgaver og gulvafslibning.

Aflysninger

Hvis du indgår en aftale med Jeres Gulvsliber kan du aflyse behandlingen uden beregning senest 48 timer, før aftalte tidspunkt.

For aflysninger med under 48 timers varsel pålægges, der et gebyr svarende til 15% af behandlingens pris.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder