fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

GULVAFSLIBNING RISSKOV

Din lokale gulvsliber i Risskov

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Jeres Gulvsliber er din professionelle gulvsliber i Aarhus og i 8240 Risskov

Har du brug for en professionel og stabil gulvafsliber i Risskov eller Aarhus, så er du kommet til det helt rette sted.

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået.

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi professionel gulvafslibning i Aarhus til billige penge, vi går nemlig efter at være Danmarks bedste og billigste gulvfirma.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Din gulvsliber i Risskov og resten af Aarhus

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Risskov og du får altid en pris på forhånd hvis du ønsker dette.

Prisen for gulvafslibning kan variére, da det kommer an på det er en letslibning.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Hvorfor sliber man gulvet?

Ikke alle gulve behøver en slibning, men kig på gulvet og se, hvor slidt det er. Der kan fx være mærker og ridser i lakken, hvis der er tale om et lakeret gulv.

Hvis der er ridser i lakken, kan vand trænge ned under lakken, og det giver nogle mørke mærker i gulvet. I mange tilfælde vil der stadig være mærker – dog svagere – på gulvet, selvom du sliber det.

Billeder fra vores arbejde i Risskov

Vi havde æren af at slibe gulv hos Omar i Risskov, endnu en af vores trofaste og skønne privatkunder.

Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange lakbehandling af hans 35 kvadratmeter store lejlighed.

Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til Omar fra Risskov for at benytte Jeres Gulvsliber til hans gulvopgave.

Alt samlet et sted: Gulvslibning og gulvbehandling

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvservice og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave.

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres.

Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet.

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber?

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os.

Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i lokalsamfundet i Aarhus.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder