fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

GULVAFSLIBNING LYSTRUP

Din lokale gulvsliber i Lystrup

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Giv dine gulve nyt liv

Skal vi hjælpe dig med dine gulveopgaver?

Jeres Gulvsliber er din gulvsliber i Aarhus og Lystrup og kan derfor hjælpe dig med dine gulvopgaver. Vi er eksperter i gulvafslibning i Lystrup og omegn og vi hjælper gerne dig med din gulvafslibningsopgave i dit lokalområde.

Vi er selv en aarhusiansk virksomhed bosat i Hasle og kan derfor rykke hurtigt ud til netop dig. Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. 

Har du et skadet gulv, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået. Vi leverer stærke resultater indenfor gulvslibning og behandling for alle vores kunder i hele Aarhus og kan med garanti også hjælpe dig med dit gulv.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Din gulvsliber i Aarhus og omegn

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Lystrup og omegn.

Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google.

Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til faste kunder som boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og Lystrup, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtige.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning er variabel og kan være meget individuel fra opgave til opgave da der er flere faktorer som spiller ind i prisen pr. kvadratmeter, der tages blandt andet højde for:

  • Gulvtypen / Træsorten
  • Omfanget af skader og ridser
  • Størrelse og form

Har du eksempelvis er et Fernis trægulv et rigtigt hårdt trægulv at afslibe og kræver derfor mere tid at nedslibe korrekt end foreksempelvis et letbehandlet parketgulv.

Så at give en nøjagtig pris på gulvafslibning uden at vide omfanget af opgaven er det umuligt at prislægge hvad gulvafslibning koster, men du kan altid kontakte Jeres Gulvsliber og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Vi er blandt Aarhus’ billigste gulvafslibere og kan give dig en konkurrencedygtig pris på gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv uanset omfang. Vores brede erfaring med gulvafslibning af forskellige gulvetyper gør at du altid kan føle dig sikker når du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave.

Gulvafslibning Gør det selv

Du kan selv afslibe dit gulv, det kræver dog du har det rette værktøj, de rette slibeplader og ikke mindst viden om hvordan du skal gå til værks.

Hvis du selv sliber din trægulv og gør det forkert kan du risikere at ødelægge gulvet, hvilket kan ende ud med at du må skifte gulve hvis det ikke kan reddes eller at det skal gulvafhøvles.

Begge dele er meget dyrere alternativer end at lade en professionel gulvsliber gøre arbejdet og vi opfordre derfor alle der tænker selv at slibe deres trægulv, som minmium at kontakte en professionel gulvmand og få de rette råd og den rette vejledling før arbejdet påbegyndes.

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Tranbjerg og Aarhus, da vi holder til på Oktobervej 51b i Aarhus Vest har vi ikke langt til Lystrup som også ligger i Aarhus og kan derfor hurtigt rykke ud til dine opgaver.

Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligeholdelsesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og med i  Byg Garanti-ordningen for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvvirksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus.

Med andre ord, så finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Lystrup eller i Aarhus end Jeres Gulvsliber.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder