fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

GULVAFHØVLING 

Vi står klar til at hjælpe dig med afhøvling af alle typer træoverflader og give gulvet nyt liv.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Har du et malet trægulv, måske med en lakeret overflade, et gulv med en spartlet overflade eller med en fernis-overflade?

Så er det ikke nok med en gulvafslibning, hvis du ønsker at få pæne gulve.

Her kan du være nødt til at skride til mere hårdhændede metoder som en gulvafhøvling.

En gulvafhøvling er lidt grovere arbejde end afslibning af gulve.

Få et tilbud!

Priser og tilbud på gulvafhøvling

Vi kan redde de fleste skadet gulve med en afhøvling.

Prisen på en gulvbehandling varierer fra opgave til opgave, da der ikke er to trægulve, der er ens. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre prisen, når der skal udføres en afhøvling på gulvet. 

Hvilken overfladebehandling har gulvet fået, og hvor dybt skal der afhøvles i gulvet? 

Disse faktorer gør, at prisen også vil være forskellig. Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. 

Vi kan redde de fleste skadet gulve med en afhøvling, og du kan være sikker på at vores tilbud på afhøvling er konkurrencedygtige, så du kan få en god pris, når du vælger os til din afhøvling og gulvopgave.

På trods af disse forbehold omkring vores priser, så har vi nogle vejledende priser som vi udregner vores priser ud fra. Det er dog vigtigt at understrege, at de kun er vejledende, da der ofte kan være eksterne faktorer, der skal medregnes i prisen.

  • Timeløn 450 kr. ex. moms pr. time
  • Opretning af gulve + nedslåning af søm afregnes på timeløn af 450 kr. ex. moms
  • Flytning af møbler afregnes på timeløn af 450 kr. ex. moms
  • Tilføjelser af ekstra behandling lak/sæbe/olie 25 kr. pr. m2 ex. moms 

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Afhøvling af gulve

En afhøvling er et håndværkerbegreb indenfor gulvverdenen og er et indgreb, som oftes udføres af en professionel gulvsliber. Det er første skridt i retningen mod et flot gulv.

Du kan godt afhøvle dine gulve selv. Men du bør nok overveje det en ekstra gang. Kommer du til at gribe det forkert an, kan du nemlig komme til at gøre mere skade, end gavn på dit gulv.

Vi har prøvet at komme ud til trægulve, der var blevet afhøvlet forkert. Her endte gulvet med at være så tyndt, at træbrædderne knækkede.

Hvis du alligevel giver dig i kast med at afhøvle dit gulv selv, så står vi klar med rådgivning og vejledning. Med vores mangeårige erfaring, kan vi nemt rådgive dig, således at du får det bedste resultat.

Uanset hvilken løsning du vælger, om du gør det selv eller om du vil have os til at hjælpe dig, så er det altid en god idé at kontakte os.

Vi står klar til at hjælpe dig med afhøvling af alle typer træoverflader og give gulvet nyt liv.

Ved at vælge Jeres Gulvsliber til din opgave får du udført et godt og professionelt stykke arbejde.

Kan mit gamle gulv reddes?

Det er et spørgsmål vi ofte får fra vores kunder. Og svaret er som oftest “ja”. De fleste trægulve kan, uanset hvilken stand de er i, faktisk reddes. Dog ikke nødvendigvis med en gulvafslibning, men så ved en gulvafhøvling.  

Som nævnt ovenfor så kan en gulvafhøvling noget andet end en gulvafslibning kan. Det er er større indgreb, men det kan være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv, og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

Kort sagt: Har du et skævt, ubalanceret eller skadet gulv kan det være nødvendigt at afhøvle det. Så det har en lang række gode fordele at afhøvle et gulv. Men det kræver både erfaring og ekspertise indenfor trægulve.

Derfor er vores klare anbefaling, at det ikke er noget, du gør selv. Overdrag i stedet opgaven til en professionel gulvsliber, med mange års erfaring. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt.

I langt de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset, hvor medtaget det måtte være. Vi har dog set sjældne tilfælde, hvor gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af hele gulvet var en mere fordelagtigt og en billigere løsning for kunden, end at påbegynde en gulvafhøvling eller gulvafslibning. 

Som professionelle håndværkere føler vi, at det er vores pligt at rådgive vores kunder bedst muligt. Selv i situationer hvor det ikke vil være den bedste forretning for os.

Hvordan udføres arbejdet?

Når vi påbegynder afhøvlingen af gulve, så starter vi med at rydde rummet, pille listerne af og sørge for en god afdækning. Støv kan finde ud i resten af boligen og trænger ind overalt.

Forberedelsen er en vigtig del af arbejdet, og vi sørger for, at alt bliver gjort rigtigt. Når gulvet er helt fritlagt, går vi i gang med vores store afhøvler, maskinen som vi bruger til at afhøvle gulvet med.

I hjørnerne og langs væggene i rummet bruges mindre maskiner, da en stor afhøvler ikke kan komme ordentlig til her. 

Afhængigt af gulvets tilstand vil vi så vurdere, hvor meget der skal høvles af gulvets øverste lag.

Når vi er færdige og gulvet er slebet helt færdigt med forskellige typer af sandpapir, er det vigtigt at vi giver træet en gang beskyttelse, da det ellers alt for hurtigt vil få ridser, få trådt sand og skidt ned i træet eller få fugtskader. Afhængig af gulvet vil vi give det en gang efterbehandling med lakolie eller lud.

Forskellen på afslibning og afhøvling

Den mest simple måde at forklare forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling er, hvor dybt du sliber.

Ved en gulvafhøvling sliber man så dybt, at man definerer det ved, at man kalder det en afhøvling.

Det er som du kender fra sløjd timerne i skolen. Når du derimod sliber dit gulv og udføre en gulvafslibning, tages der blot et meget tyndt lag af træoverfladen på gulvet.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder