OLIEBEHANDLING

Oliebehandling giver et naturligt udseende og fremhæver træets åretegninger.

Oliebehandling til beskyttelse af træet

Når du har fået slebet eller afhøvlet gulvet, køkkenbordet eller noget helt tredje, er det vigtigt at give træet en efterbehandling.

En af mulighederne er oliebehandling, som du kan læse mere om i det følgende.

Gratis plejeolie medfølger

Når vi har foretaget en oliebehandling af dit trægulv, -bord, -bordplade, -trappe, eller andet, får du en gratis plejeolie med.

Få et tilbud!

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Fordele og ulemper ved oliebehandling

Oliebehandling giver et naturligt udseende og fremhæver træets åretegninger. Selvom overfladen ikke bliver lige så slidstærk som ved lakering, så har oliebehandlingen den fordel, at den (i modsætning til lakeret træ) nemt kan opfriskes i mindre område. 

Ved oliebehandling af træ trænger olien ned i træet og giver det en mat overflade, der føles blød. Hvis der kommer ridser eller pletter på oliebehandlet trægulv eller andre træflader, kan disse nemt repareres. Det er derfor oplagt at vælge denne efterbehandling til særligt udsatte træflader.

Olie kan bruges til mange forskellige træsorter som fx cedertræ, egetræ, mahogni, fyrretræ, teaktræ mm. Vi bruger altid Rubio Monocoat, der kommer i mange forskellige nuancer.

Kontakt os i dag og få en snak, om hvordan netop dit gulv kan blive oliebehandlet.

Vedligeholdelse af oliebehandlede træoverflader

Alle oliebehandlede træoverflader skal vedligeholdes og rengøres korrekt. Et oliebehandlet gulv skal fx helst rengøres med en blød kost eller en støvsuger med bløde børster og derefter vaskes med vand og sæbespåner eller en anden sæbe til oliebehandlet gulv.

Træ er følsomt over for vand, og derfor skal man ikke vaske det med en alt for våd klud. Vandet kan nemlig trænge ned i træet og dermed ødelægge den slidstærke overflade, som oliebehandlingen giver. Derfor skal man også straks tørre tabte væsker væk fra oliebehandlet træ.

Man kan gøre det selv, men vi anbefaler at benytte en professionel gulvmand til større træoverflader, så man er sikret et ensartet resultat. Det gælder fx ved oliebehandling af bordplader, gulve, trapper og lignende. Efterfølgende kan man selv vedligeholde træet med plejeolie.

Få et gratis vedligeholdelsesprodukt med

Siden lanceringen af vores egne vedligeholdelsesprodukter til trægulve, har vi givet alle kunder et gratis vedligeholdelsesprodukt efter gulvafslibning og behandling af deres trægulv. Vi har udviklet vores helt egne produkter, som du kun kan få fingrene i hos os.

Når vi har foretaget en oliebehandling af dit trægulv, -bord, -bordplade, -trappe, eller andet, får du derfor en gratis plejeolie med.

Vi har udviklet tre andre vedligeholdelsesprodukter til trægulve og overflader, hvis en plejeolie ikke er det rette til dit gulv:

Samtlige plejeprodukter kan desuden købes og afhentes på vores adresse: Oktobervej 51 B, 8210 Aarhus V.

Har du spørgsmål til oliebehandling af gulve eller nogle af vores andre services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Bordplade før afslibning og efterbehandling Bordplade efter afslibning og efterbehandling

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder