fbpx
VI MATCHER TILBUD, FRA ANDRE PROFESSIONELLE GULVFIRMAER

Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

HVAD ER EN GULVSLIBER – ÉT ORD MED TO BETYDNINGER

Kært barn har mange navne, og en “gulvsliber” er også et ord med flere betydninger.
Uanset om der er tale om, en fagmand eller et stykke værktøj, er begge dele relateret til gulvbranchen.

1. En fagmand

En gulvsliber er fagmanden, der typisk har et par års erfaring inden for udførelsen af gulvarbejde- og service.

Den første betydning og den, som nok oftest omtales, er fagmanden, der arbejder med gulvfornyelse i form af fx gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Inden for håndværkerfaget findes der ikke nogen decideret uddannelse i gulvafslibning. Det betyder, at en fagperson vil basere sig på sin erfaring og de arbejdsområder, som vedkommende nu engang har beskæftiget sig med.

Mange tømrere og andre håndværkere tilbyder også de gulvservices, som et gulvfirma gør, men det kan være farligt at vælge en gulvmand uden den ekspertise og daglige arbejdsrutine, som en gulvmand har.

Ønsker du et tilbud på gulvafslibning af en professionel gulvsliber, kan du kontakte os og få et gratis tilbud på din gulvopgave. På den måde er du sikker på at få høj kvalitet i det udførte arbejde.

2. En gulvslibemaskine eller en båndslibemaskine

Den anden betydning af ordet er værktøjet i form af en gulvslibemaskine eller båndslibemaskine. To navne, samme maskine. Det er den type værktøj, som en gulvmand typisk vil bruge til at slibe dit trægulv.

Slibemaskinen kan bruges af professionelle gulvfolk til gulvafslibning. Om det er til en let- eller fuldslibning af dit gulv, har ingen betydning. Dog kan den ikke bruges til at afhøvle gulve.

En gulvslibemaskine er et dyrt og professionelt stykke værktøj, der er beregnet til at køre på store overflader.

At bruge en gulvslibemaskine og afslibe gulve er kort sagt et stykke arbejde, der bør varetages af en sagkyndig. I værste fald kan du risikere at ødelægge dit gulv, hvis du kommer til at bruge en gulvslibemaskine forkert.

Vi har efterhånden flere års erfaring med at betjene flere størrelser af slibemaskiner. Så tag fat i os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder