Få et uforpligtende tilbud

RING
42 60 29 29

GULVBELÆGNING

Vi kan lægge alt fra laminatgulve til tæppefliser.

Jeres Gulvsliber tilbyder montering af forskellige typer gulvbelægning.

Vi tilbyder blandt andet lægning af laminatgulv, montering af klikgulv samt tæppefliser.

Når du vælger Jeres Gulvsliber ved du, at gulvet bliver lagt korrekt fra  underlaget til den sidste række.

Priser og tilbud på gulvbelægning.

Prisen på gulvbelægning varierer fra opgave til opgave, da der ikke er to gulve, som er ens. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre prisen, når vi skal lægge et nyt gulv.

Hvor stort er gulvet, hvordan er underlaget og hvilken belægning skal det være?

Disse faktorer gør, at prisen også vil være forskellig.
Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. 

Du kan være sikker på at vores tilbud på gulvbelægninger er konkurrencedygtige.

Få et tilbud!

Vejledende priser på gulvbelægning

På trods af vores forbehold omkring priser, så har vi udarbejdet nogle vejledende priser, som vi udregner vores priser ud fra. Det er dog vigtigt at pointere, at disse priser er vejledende, da der ofte er flere eksterne faktorer, der har indflydelse på prisen.

● Timeløn 450 kr. eks. moms pr. time

● Opretning af gulve + nedslåning af søm afregnes på timeløn af 450 kr. eks. moms

● Flytning af møbler afregnes på timeløn af 450 kr. eks. moms
– tilføjelser af ekstra behandling lak/sæbe/olie 25 kr. pr. m2 eks. moms

Hvordan vælger man gulvbelægning?

Det kan være rigtig svært at vurdere hvilket gulv der passer bedst til sine rum.

I kan for eksempel vælge ud fra om det er nemt at holde, om det er lyddæmpende eller om det passer til rummets stil og generelle udtryk.

Jeres Gulvsliber er altid klar til at rådgive jer gennem den proces det er, at vælge mellem den lange række gulvtyper der findes på markedet. 

Det er ikke en hemmelighed at vi ved Jeres Gulvsliber er utroligt glade for trægulve. De kan slibes, de ser flotte ud og så kan de bare noget helt særligt om de så er blevet ludbehandlede eller har fået træolie eller lak. Derfor lægger vi klikgulve af træ så de kan holde til at blive behandlede igen og igen.

Trægulve er ikke altid det praktiske valg, for eksempel fungerer det ikke som gulv på badeværelset eller på børneværelset der ligger direkte over jeres soveværelse.

Når det kommer til blandt andet rengøring, pris og lyddæmpning kan vinylgulve, klikgulve, laminatgulve og tæppefliser være særdeles attraktive løsninger.

Tæppefliser er utroligt slidstærke og rigtig fleksible. De er virkelig velegnede til både private hjem og virksomheder. I kan nemlig bare skifte en enkelt flise ud i stedet for at skulle skifte et helt væg-til-væg tæppe.

Hvis I går og leder efter en praktisk tæppeløsning lægger vi gerne tæppefliser for jer, om I så ønsker et ensfarvet udtryk, eller et bestemt mønster af forskellige farver.

Linoleumgulve er fremstillet af naturmaterialer og de er en meget populær gulvløsning på grund af den lyddæmpning og komfort man får. Gulve af linoleum er nemlig bløde at gå på, nemme at rengøre og lyddæmpende.

Kontakt Jeres Gulvsliber hvis I ønsker gulvbelægning af linoleum til gode priser.

Der er måske mange der førhen har haft lidt negative associationer med vinylgulve, men nutidens moderne gulve er noget helt andet, og der er mange gode grunde til at vælge vinylgulve. Et vinylgulv kan nemlig tåle store mængder fugt og er meget velegnet til gulvvarme.

De er også meget slidstærke og gør det særligt godt i køkkener hvor fugt, madfedt og hårdt slid kan være en tære hårdt på trægulve.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder