fbpx
Vi holder priserne nede under krisen, som vi alle lider af.

GULVAFSLIBNING SKANDERBORG

Din lokale gulvsliber i Skanderborg

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

Giv dine gulve nyt liv

Skal vi hjælpe dig med dine gulve i Skanderborg og omegn? Vi afsliber gulve i hele Danmark og kører derfor også i Skanderborg.

Gulvafslibning går ud på at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, ridser, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet.

Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling som går mere i dybden og fjerner mere af overfladen på gulvet, som er med til at genoprette balancen og fjerne alle skader trægulvet måtte have fået igennem tiden af hårdt brug.

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres.

Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Din gulvsliber i Skanderborg

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Skanderborg og omegn.

Jeres Gulvsliber er din gulvsliber i Skanderborg, vi har udført gulvafslibning, gulvafhøvling og meget mere for mange forskellige kunder i Skanderborg. Både for privat- og erhvervskunder i Skanderborg.

At vælge den rette gulvsliber i Skanderborg kan være svært og man skal derfor altid undersøge de firmaerne man overvejer at benytte som sin faste gulvsliber. Dette kan man gøre ved at kigge deres informationer online, anmeldelser og sociale medier. Hvis du ser på vores data online, vil du med garanti kun finde positive ting om Jeres Gulvsliber fra vores kunder.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Gulvafhøvling Skanderborg

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have afslebet eller afhøvlet dit gulv så hjælper vi dig med dette også.

Vi har afslebet og afhøvlet mange gulve, også i Skanderborg. Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller hvadend du har behov for at få et tilbud på i Skanderborg.

På denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling er blandt de bedste og billigste i landet, hvis ikke vi er de bedste og billigste.

Billeder fra vores arbejde i Skanderborg

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Skanderborg.

Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 2 gange lud- og hvid sæbebehandling af deres 80 kvadratmeter store lejlighed. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde i Skanderborg for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

Gulvservice Skanderborg: +10 års erfaring

Som en professionel gulvservice virksomhed tilbyder vi selvfølgelig også alle typer gulvbehandlinger, hvadend det er lak-, lud- eller oliebehandling dit gulv så tilbyder vi dette til alle vores kunder.

Når du får et tilbud på gulvafslibning af os, kan du få indkluderet en gulvbehandling, hvilket vi også råder alle vores kunder til at få i samme ombæring.

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder