fbpx
Vi holder priserne nede under krisen, som vi alle lider af.

GULVAFSLIBNING RANDERS

Din lokale gulvsliber i Randers

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

5 stjernet service

24 timers booking

5 års garanti

0 betaling før godkendelse

En lakbehandling gør gulvene stærkere

Jeres Gulvsliber kører til kunder i hele landet og vi hjælper også med gulvafslibning i Randers og andre gulvservice behov du måtte have.

Uanset om du har 10 eller 100 kvadratmeter gulv der trænger til en gulvafslibning og behandling, så klarer Jeres Gulvsliber opgaven.

Jeres Gulvsliber er et gulvfirma som dækker hele Jylland og vi kører derfor også ofte til Randers hvor vi sliber gulve for mange af vores faste kunder. Vi tilbyder nemlig gulvservice for alle type kunder i Randers, uanset om du er:

  • Privatkunde, Bolig- eller lejlighedsejer
  • En boligforening eller organisation
  • Offentligt eller kommunalt institut
  • Virksomhed eller mindre erhvervsdrivende

 

Så hjælper vi med jeres gulvopgaver, stort som småt. Hvadend du har 20 kvadratmeter gulv der skal slibes eller 2000 kvadratmeter gulv, så klares Jeres Gulvsliber opgaven.

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Få et tilbud!


VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Eksperter i trægulve

Vi sætter en ære i vores arbejde med gulvafslibning og efterbehandling af gulve og arbejder

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået.

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi gulvafslibning til billige penge, vi går nemlig efter at være Danmarks bedste og billigste gulvfirma.

HAR DU EN OPGAVE? SNAK MED EN AF VORES EKSPERTER!

Hvorfor sliber man gulvet?

Et nedslidt eller ødelagt gulv er ikke bare afskyggeligt at kigge på, men også en bakteri- og støvsamler uden lige, så hvis du har småbørn eller tendens til at være påvirkelig af støv, så kan en gulvafslibning være sagen.

En gulvafslibning får ikke bare livet frem i gulvet igen, men er også sundhedsmæssigt bedre for indeklimaet. Dog ikke alle gulve behøver en slibning, vi vurderer altid opgaver vi kommer ud til, for at beslutte hvad den rette fremgangsmetode er for det specifikke gulv. En anden ting som man skal være opmærksom på, er at et lakeret gulv som har ridser er modtagelig overfor vand, hvilket gør at gulvet kan sug vand ind under lakken og dermed give mørke mærker i trægulvet. Undgå alle disse fejl og irritationsmomenter – Få slebet dig gulv af Jeres Gulvsliber.

Billeder fra vores arbejde i Randers

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Randers.

Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange lakbehandling af deres 80 kvadratmeter store lejlighed og 8 dørtrin. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores privatkunde i Randers for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

Jeres Gulvsliber Randers

Er du en af de ca. 63.000 indbyggere i Randers og har brug for en professionel gulvmand til dit gulvarbejde, er Jeres Gulvsliber den rette for dig.

Selvom vi er et gulvfirma i Aarhus, så rykker vi ud i hele Jylland og dermed også Randers. Vi har flere faste kunder i form af boligforeninger, boligejere og skoler som benytter os som en fast samarbejdspartner i Randers når de har en gulvopgave der skal udføres, så vi kører ofte til Randers og du skal derfor ikke tænke på ekstra omkostninger eller andre gebyrer hvis du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave i Randers.

Dog ikke alle gulve behøver en slibning. Der er altid fordele og ulemper, og vi vurderer altid opgaven, som vi kommer ud til for at beslutte, hvad den rette fremgangsmåde er for det specifikke gulv. 

En anden ting som man skal være opmærksom på, er, at et lakeret gulv som har ridser er modtagelig overfor vand, hvilket gør at gulvet kan suge vand ind under lakken og dermed give mørke mærker i trægulvet. Du kan nemt undgå alle disse fejl og irritationsmomenter, ved at få slebet dit gulv af Jeres Gulvsliber.

Billig gulvservice Randers

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvarbejde og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver i Randers eller resten af Østjylland. Som et professionelt gulvfirma, ønsker vi at tilfredsstille vores kunder med en samlet løsning således du kan få alt indenfor gulvservice leveret af én håndværker: Jeres Gulvsliber.
Er du i tvivl om vi har den rette service til netop din gulvopgave, kan du se en liste herunder og skulle du være i tvivl, kan du altid kontakte Jeres Gulvsliber og få svar på dine spørgsmål.

 

Prisen for gulvafslibning i Randers kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os.

Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i lokalsamfundet i Randers.

Jeres Gulvsliber er kendt for at opretholde en høj kvalitet i både vores udførelse af arbejdet og vores gode service som alle vores kunder får.

Vi kan bidrage med inspiration til din gulvopgave eller rådgive om vedligeholdelse af dine trægulve og træoverflader. I vores virksomhed er det kun fagfolk  og flere som har været i gulvbranchen i mange år. Vi bruger kun profesionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet. 

- KONTAKT OS

TELEFON

Telefon:  +45 42 60 29 29
Ring eller skriv til os alle dage 
07 – 20

MESSENGER

Facebook: Jeres Gulvsliber
Send os en besked og vi svarer indenfor 24 timer

E-MAIL

Mail: info@jeresgulvsliber.dk
Skriv en mail til os og vi svarer indenfor 24 timer

KONTAKT

Virksomhed: Jeres Gulvsliber
Find alle vores kontaktinfo og muligheder